|
|
Lån  


 

Gode råd om spil på nettet

Her er nogle gode råd, som du kan følge, når du spiller på nettet:

Spil ansvarligt: Det er vigtigt at spille ansvarligt og undgå at spille for mere, end du har råd til at tabe. Hvis du har mistanke om, at du eller en, du kender, har udviklet en spilafhængighed, kan du kontakte StopSpillet. De tilbyder professionel og uvildig rådgivning om ansvarligt spil, afklaring af problematisk spilleadfærd, vejledning om behandlingsmuligheder og meget mere.

Vælg en pålidelig udbyder: Når du spiller på nettet, er det vigtigt at vælge en pålidelig udbyder. Du kan tjekke virksomhedens fysiske adresse, mailadresse, telefonnummer, CVR-nummer eller lignende på CVR-registeret på Virk.dk.

Beskyt dine personlige oplysninger: Sørg for at beskytte dine personlige oplysninger, når du spiller på nettet. Brug kun pålidelige betalingsmetoder og undgå at dele dine kreditkortoplysninger med andre.

Sæt grænser for dit spil: Det kan være en god idé at sætte grænser for dit spil på nettet. Du kan for eksempel sætte et maksimumbeløb for, hvor meget du vil spille for, eller en tidsgrænse for, hvor længe du vil spille.
Information på sider:

Spil på nettet - Kasino - Du er her: Bets - Bets -